Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Lunov, Тази съм я гледал преди година и половина. Седи сигурно от 2 години. Само като я видях отвътре и се изнесох със скоростта на светлината. Отвътре е супер зле. Даже волана е захабен доста. направо е трагедия. Не сме я палили просто при тоя вид няма смисъл.

Преди нея гледах една доста по-добра и като я видях тази ... ужас.

Comment

• Първоначално публикувано от valery_ Покажи съобщение
      Lunov, Тази съм я гледал преди година и половина. Седи сигурно от 2 години. Само като я видях отвътре и се изнесох със скоростта на светлината. Отвътре е супер зле. Даже волана е захабен доста. направо е трагедия. Не сме я палили просто при тоя вид няма смисъл.

Преди нея гледах една доста по-добра и като я видях тази ... ужас.
      Благодаря
      Alfa Romeo 159 JTDm
      Alfa Romeo 155 TS

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7l2y4c

Тази май е нова за пловдивския регион? Няма Q4 което за мен е важно, но пък има други шукарийки...ако някой каже че е читава, ще Й се замисля...обаче цената сякаш ми се вижда малко ниска.
        Утре ще ходя да гледам варненската алфа, която я продават за 15 500лв...и ще ви кажа наблюденията си

Comment

• Първоначално публикувано от Kassy Nikolov Покажи съобщение
          http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7l2y4c

Тази май е нова за пловдивския регион? Няма Q4 което за мен е важно, но пък има други шукарийки...ако някой каже че е читава, ще Й се замисля...обаче цената сякаш ми се вижда малко ниска.
          Утре ще ходя да гледам варненската алфа, която я продават за 15 500лв...и ще ви кажа наблюденията си
          Бягай далече, произведена е 2007, първа регистрация е 2009, маховика чука на умиране, чипосвана е, няма дпф и катализатор. Иначе външно и вътрешно е най-доброто което съм виждал до момента. Мотора работи нормално, турбото също. Имай предвид, че маховик е около 1500лв и още 200 за смяна примерно, като сменяш сменяш и съединител та идва 2 бона и отгоре. Обсъждана е, разгледай няколко страници по-назад.
          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
          ex Alfa 156 1,9 JTD
          ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
            Колега,аз я гледах тая 159-ка в добрич, нопонеже е комби не съм се задълбавал много в огледа.
            На кратко: наистина в много запазено състояние особенно салона. Единственно ме подразни,че около старт бутона пластмасата е протрита много странно,явно някой е натискал бутона по особен начин. подозирам,че е на реални километри, понеже я видях още при докарването. Моторя работи добре и върви прилично, според мен ако не те бърка че е комби можеш да идеш на един обстоен преглед.
            Протриването е от тежък метален ключодържател,който се лашка при движение и стърже по пластмасата,моята беше същата.Елемента се сваля,облепя се с фолио и всичко е точно.
            159 SW 2.4 Jtdm 2007
            156 TS 1.8 1999
            Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
              Бягай далече, произведена е 2007, първа регистрация е 2009, маховика чука на умиране, чипосвана е, няма дпф и катализатор. Иначе външно и вътрешно е най-доброто което съм виждал до момента. Мотора работи нормално, турбото също. Имай предвид, че маховик е около 1500лв и още 200 за смяна примерно, като сменяш сменяш и съединител та идва 2 бона и отгоре. Обсъждана е, разгледай няколко страници по-назад.
              ако ти се прави компросмис със части и ремонт е толкова да. Маховика + Лагерпомпа + Съединител е с труда към 3 бона. Ако маховика е заминал препоръчително е да се смени всичко. Ако цената е достатъчно добра за тебе и 5 бона ремонт пост покупка са ок , скачай. При мен беше така. Знаех за маховика на цената на самата кола беше супер. Със всичкия ремонт до тук ми излиза под 12к.
              2006, 200hp, 20v
              Всичко опира до това колко пари имаш. Кола която да не иска ремонт след купуването се намира много трудно.
              Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Колеги, реших да взема пловдивсата черна 159-ка Q4.Момчето направи много добра цена. Сега дремя пред КАТ и чакам
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

• Баси, колко добра да е цената - трябва да ти я е дал за 10 бона
                  sigpic

Comment

Колеги, реших да взема пловдивсата черна 159-ка Q4.Момчето направи много добра цена. Сега дремя пред КАТ и чакам

Едно пиленце ми каза снощи...

Честита да ти е и дано се окаже дребен дефекта около турбината!
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• 10700, Не за друго ами само толкова имах в мен. Благодаря Явка, дано...ще се похваля
                      Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 13:53.
                      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                      ex Alfa 156 1,9 JTD
                      ex Alfa 75 1,8

Comment

• Не търпиш мноо без алфа а.. Крастата е голяма работа ей . Дано да и се радваш много.
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Екстра - 3 бомбона попуст
                          Честитутка!!!
                          sigpic

Comment

• Не се търпи... Не ядях, не спях, по цял ден зяпах обяви, жена ми щеше да ме изгони, абе страшна работа...благодаря ви, дано е читава
                            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                            ex Alfa 156 1,9 JTD
                            ex Alfa 75 1,8

Comment

• Хаха, ти така я оплю, че човек трудно би повярвал, че някой би я купил

Нещо дребно си мисля, че ще е.
                              ex - 147 16v multijet

Comment

Колеги, реших да взема пловдивсата черна 159-ка Q4.Момчето направи много добра цена. Сега дремя пред КАТ и чакам
                                Честито!!!!
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X